Insta, Facebook, Linkedin… Of wat anders?

Online zichtbaarheid op de juiste manier

Eerste Hulp Bij Online

EHBO

Je bent waarschijnlijk wel al zo ver dat je een Facebook pagina en misschien zelfs een twitter account hebt aangemaakt voor je bedrijf, maar weet je ook wat je moet posten? Maak je al gebruik van Instagram en Snapchat? Je bent online wel aanwezig, maar ben je ook relevant?

Social media tools zijn gemakkelijk en goedkoop. Bereik gemakkelijk en snel je doelgroep met leuke en originele content, op een simpele manier. Hoe creatiever je het aanpakt, hoe beter!

Ook als je doelgroep niet op socials zit, is online alsnog een onmisbare tool om jouw klanten te bereiken. Hoe? Kijk hieronder.

Waarbij heb je hulp nodig?

Direct Mail

Nieuwsbrieven, maar dan 2.0. Benader je klanten persoonlijk en verhoog de click-ratio’s van je nieuwsbrieven.

Online campagnes

Ligt er een speciale gebeurtenis om de hoek, wil je een actie houden of wil je het aantal volgers verhogen? Start een campagne en verhoog de interactie met je klanten.

Social Kickstart

Oeps! Je bent een beetje te laat (oké, veel te laat) op het online feestje gekomen, en je hebt nog helemaal niks staan! Geen stress, Oh, Niels! helpt je snel vooruit.

Animaties

Video en geluid zijn gigantische aandachtstrekkers online. Oh, Niels! kan een dikke animatie voor je maken die zeker in de smaak zal vallen.

Social Media onderhoud

Het posten op social media voor je bedrijf schiet er vaak bij in. Oh, Niels! kan deze lasten uit handen nemen. Alles geregeld, zonder zorgen.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Ik kan niet wachten om je te helpen

Mailen is altijd vrijblijvend 🙂

Stuur mij een mailtje!